Odvjetnica Lindsay Lohan bez objašnjenja odustala od slučaja

SHAWN CHAPMAN HOLLEY, odvjetnica Lindsay Lohan, odustala je od slučaja, ubrzo nakon što je u izjavi, nakon presude, zaključila da je odluka sutkinje Ravel "oštra i nepoštena". Nije navela niti jedan razlog zbog kojeg se povlači sa slučaja, niti je objavljeno tko će je zamijeniti.

Holley je bila dio slavnog odvjetničkog tima O.J. Simpsona koji je na opće čuđenje američke javnosti, izbjegao osudu za ubojstvo supruge. Prvi se put pojavila uz LiLo na sudu, u ožujku 2009. godine kada je glumica imala problema zbog nepoštivanja programa alkoholne edukacije. Holley je tada uvjerila sutkinju da je riječ o nesporazumu te je mladoj glumici ponovo omogućeno služenje uvjetne kazne. Sve do prije nekoliko dana, uspješno je držala Lindsay podalje od zatvora, unatoč tome što je glumica neprestano imala probleme s alkoholom i drogom.

"Gospođica Lohan i ja smo iznimno razočarane kaznom koju joj je dodijelila sutkinja Ravel. Vjerujemo da je kazna mnogo stroža od one koju bi drugi dobili u sličnim okolnostima", napisala je odvjetnica u izjavi, nakon što je sutkinja odredila 90 dana zatvora za problematičnu glumicu. "Činjenica jest da je gospođica Lohan, poput mnogih drugih, morala uskladiti poslovne obaveze sa zahtjevima suda. Kazniti je tako oštro zbog toga, osobito uzevši u obzir da je velikim dijelom radila u skladu s odredbama uvjetne kazne, oštro je i nepošteno", stoji u izjavi sada već bivše odvjetnice Lindsay Lohan.

Pročitajte više