Policajac bacio kokain nađen kod Lindsay Lohan jer je mislio da je riječ o pepermintu

Tekst: N.Š.
Foto: JLP

LINDSAY LOHAN mogla je puno gore proći kada je 2007. godine uhićena zbog vožnje u pijanom stanju, jer je tada policajac slučajno bacio kokain nađen kod glumice, misleći da je riječ o pepermintu. TMZ piše da u policijskom izvještaju stoji kako je dotični policajac "u desnom Lohaninom džepu otkrio smotanu Clinique karticu za sunčanje na kojoj je na površini bila prilijepljena nepoznata tvar".

"Dio bijele tvari pao je na pod. Stopalom sam provjerio što je to palo, ali nisam tome pridavao previše pažnje. Nisam prepoznao tvar na kartici i isprva sam mislio da se radi o vlažnom, smrvljenom pepermintu", stoji u izvještaju policije Santa Monice. Neoprezni je policajac na kraju ipak prepoznao o čemu se radi, no bilo je prekasno jer je karticu bacio u smeće. Shvativši što je učinio, izvadio ju je van i stavio u omotnicu, ali dokaz je već bio kontaminiran te praktički beskoristan na sudu.

"Stavio sam karticu u zatvorsku košaru za smeće pored prozora. Gledao sam u pod i počeo shvaćati da tvar nalikuje prahu kokaina. Zatim sam izvadio karticu iz smeća", navodi u izvještaju. Policajac je također pokupio prah koji je pao na pod te ga stavio u odvojenu omotnicu, no ti dokazi više nisu bili upotrebljivi.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara