Ona će biti jedna od najvećih hrvatskih zvijezda, a mi vam donosimo hit kojim je osvojila Europu

 Foto: Press

MLADA Riječanka Antonela Doko se nakon velikog uspjeha sa singlom "Onaj dan" koji se punih 36 tjedana zadržao na nacionalnoj listi Top 40  predstavlja domaćoj publici novom pjesmom i spotom "Ta ljubav" u izdanju najveće hrvatske izdavačke kuće "Croatia Records". Spot premijerno možete pogledati na Indexu.

Pjesma "Ta ljubav" svjetsku je premijeru imala na Baltic Song Contestu u Švedskoj, gdje je Antonela kao najmlađa sudionica svojom interpretacijom, glasom i mladenačkom energijom oduševila stručni žiri sastavljen od najvećih glazbenih stručnjaka Europe, koji se slažu da je "njezina energija na pozornici zadivljujuća, njezin glas nevjerojatan, a komunikacija s publikom očaravajuća, iako ima samo 17 godina".

Ovu radiofoničnu pjesmu potpisuje autorski duo Ines Prajo i Arijana Kunštek, dok su se za aranžman i produkciju koja prati svjetske trendove pobrinuli Dejan Orešković i Ivan Popeskić.

Antonelin nagli ulazak među najkvalitetnije izvođačice domaće glazbene scene prati i zanimljiv videospot u režiji Igora Modrića snimljen u Rijeci.

Mlada srednjoškolka još uvijek je pod dojmom svega što se događa u njenoj glazbenoj karijeri.

"Glazba je oduvijek moja velika ljubav, a mislim da je rad s mojim autoricama i mentoricama Ines i Arijanom pun pogodak. Jako slično razmišljamo i neopisiv je užitak stvarati glazbu s njima. Još sam uvijek iznenađena koliko ljudi prati to što radimo, svakodnevno dolaze poruke podrške i fantastičan je osjećaj znati da iskrenost i dobra glazba može okupiti tako velik broj pozitivnih reakcija. Nova pjesma "Ta ljubav" se svidjela Šveđanima, a mi se nadamo da će se i kod nas rado slušati."

U izdavačkoj kući Croatia Records vjeruju da će Antonela biti jedna od najvećih zvijezda hrvatske estrade, a vi novi spot mlade Riječanke premijerno pogledajte na Indexu.

 

Pročitajte više