Oni su uspjeli i sad otkrivaju: Kako postati milijunaš do tridesete

 Foto: Instagram

TKO NE sanja o tome da postane milijunaš i živi bezobrazno luksuznim stilom života?

Od toga postoji samo jedna primamljivija stvar - postati milijunaš do 30. godine života. Iako se mnogima taj san čini potpuno neostvariv, postoje oni koji tvrde da je to zaista moguće.

Enterpreneur donosi savjete bogataša koji su u tome uspjeli - i iznenađujuće su jednostavni. Evo što morate raditi u dvadesetima da biste postali milijunaš u tridesetima.

Fokusirajte se na zaradu

"Uz današnju ekonomiju ne možete štedjeti da biste postali milijunaš. Prva stvar koju morate napraviti je povećati svoje prihode i stalno raditi na tome", rekao je Grant Cardone.

Štedite da uložite, a ne samo da štedite

"Jedini razlog za štednju je ulaganje. Ušteđeni novac stavite na sigurne račune kojima nitko nema pristup i ne dirajte ga čak ni u najvećoj nuždi", također tvrdi Cardone.

Tražite pomoć

"U samo nekoliko mjeseci imao sam odvjetnika, urednika, osobnog trenera pa čak i kuhara. To me na početku koštalo, ali naposljetku mi je pomoglo da postanem milijunaš. Nemojte se bojati tražiti pomoć", kaže Daniel Ally.

Budite odlučni

"Istrenirajte svoju psihu tako da donosite odluke što brže. Ja već znam što ću jesti za doručak i nositi na posao sljedeći tjedan, znate li vi?", tvrdi Tucker Hughes. 

Ne pravite se važni

"Kada sam postao milijunaš, još uvijek sam vozio Toyotu. Budite poznati po svojoj radnoj etici, ne po stvarima koje kupujete", kaže Grant Cordone.

Morate znati kada riskirati

"Morat ćete raditi velike korake u životu, a ponekad nećete uopće znati gdje će vas to odvesti. Isplatit će se kada napokon uspijete", kaže Daniel Ally.

Razmišljajte o velikim ciframa, možete više od milijuna

"Najveća financijska pogreška koju sam napravio bilo je to što nisam razmišljao dovoljno veliko. Razmišljajte o više od samo jednog milijuna. Ne postoji nedostatak novca na svijetu, samo nedostatak ljudi koji imaju velike ambicije", kaže Cordone.

Morate naučiti surađivati

"Najvažnije je znati raditi s ljudima. Nitko ne može postati milijunaš ako ne zna s ljudima", tvrdi Ally.

Uložite u sebe

"Najsigurnija investicija koju sam napravio bila je ona u moju budućnost. Čitajte barem pola sata dnevno, pratite relevantne medije i tražite dobre mentore. Konzumirajte znanje kao zrak i stavite potragu za znanjem iznad svega", kaže Hughes.

Pročitajte više