Oscarovac Kevin Spacey prošetao Stradunom u rozim bermudama

KEVIN SPACEY prije dva dana stigao je u Dubrovnik. Popularnom glumcu ovo je već drugi posjet tom povijesnom gradu, a da ga se dojmio dokazuje i činjenica da je svoj 50. rođendan odlučio proslaviti baš u njemu. Sa sobom je poveo preko 40 prijatelja koji također uživaju danju se kupajući u Jadranskom moru, a navečer uz razuzdane privatne tulume u luksuznoj Villi Agave gdje je glumac boravio i prošle godine.

Iako nije bio oduševljen zbog toga što ga slikaju na svakom koraku, popularni glumac nije burno reagirao kao što je to bio slučaj prošle godine na Hvaru

Dok su ga posljednjih dana fotografi mogli slikati tek iz daljine, odjeven u pink bermude, Spacey je danas prošetao dubrovačkim Stradunom gdje je bio okružen fotoobjektivima i kamerama. Iako nije bio oduševljen zbog toga što ga slikaju na svakom koraku, popularni glumac nije burno reagirao kao što je to bio slučaj prošle godine na Hvaru.

Podsjetimo, tik prije zatvaranje kafića Carpe Diem, u kojem je tijekom večeri ispijao koktele i bio prilično miran, Spacey je počeo stvarati cirkus - prema riječima svjedoka, neprekidno se šetkao do toaleta, a nakon nekog vremena postao je sve glasniji, i navodno sve nervozniji, da bi večer završila Spaceyevim objašnjavanjem s policijom.

"Vi ste svi ludi, luđaci, pa čovjeku treba privatnosti, što je s vama?"

Cijela situacija kulminirala je kad je Spacey policiji pokušao objasniti tko je on, što je izazvalo opći smijeh i podrugivanje nekolicine prisutnih gostiju poznatog lokala. Policajci na Spaceyeve provokacije nisu reagirala, zapravo, nisu ni znali da se radi o poznatom holivudskom glumcu, a već ljutitog Spaceya činjenica da ga lokalni pripadnici zakona ne prepoznaju još je više razjarila.

Ustao se i glasno i bahato je počeo svima objašnjavati kako je on poznati američki glumac: "Vi ste svi ludi, luđaci, pa čovjeku treba privatnosti, što je s vama?", derao se Spacey, koji je prisutnima zabranio fotografiranje, a navodno je i zaplijenio karticu Cropixova fotografa Damjana Tadića, s kojim je navodno već ranije imao sukob na Paklenim otocima.

Osim incidenta s policijom i fotografima, Kevin je uhvaćen kako se druži s nepoznatim mladićem i pri tom uživa u dimu biljke čija opijatska sredstva su strogo zabranjena u Hrvatskoj - marihuane.

Pročitajte više