Osvojite nagrade s motivima iz komedije "Mr. Bean na praznicima"

Sve pažljivo snimajući svojom novom kamerom, Mr. Bean užurbano kreće na Eurostar do Pariza, a na stanici Gare de Lyons zamoli drugog putnika da ga snimi dok se ukrcava na vlak za Cannes. Ispostavi se da je taj putnik ruski redatelj Emil Duchesvsky koji putuje u Cannes jer je član žirija. Emil pristane snimiti Mr. Beana, ali u pomutnji prilikom ukrcavanja izađe na peron taman kad je vlak počeo kretati.

Na putu prema jugu Mr. Bean u jednom trenutku shvati da je Emilov desetogodišnji sin Stepan ostao u vlaku sam, bez oca. Kako li će se njih dvojca sporazumjeti? Mr. Bean ne govori ruski, a mali Stepan ne zna engleski! Zato siđu na sljedećoj stanici da bi pričekali Emila, no sljedeći je vlak ekspres, pa Emil samo projuri kraj njih prema Cannesu.

Stepan i Mr. Bean ukrcaju se u sljedeći vlak, međutim, budući da je Mr. Bean je zaboravio novac, karte i putovnicu na peronu, izbace ih van. Stepanov otac Emil prijavi Mr. Beana policiji, koja pokrene pravu hajku za otmičarem. U međuvremenu su se Stepan i Mr. Bean sprijateljili. Dječak je pametan i domišljat, i njih se dvojica sjajno nadopunjuju. Uskoro kao ulični zabavljači prikupe dovoljno novca za autobus do Cannesa… samo što se Mr. Beanova karta nekako zalijepila za nožicu jednog pileta i on je propustio autobus.

Sam, bez Stepana i izgubljen u francuskoj prirodi, Mr. Bean kreće na put prema jugu pješice, ali ga poveze neafirmirana glumica Sabine, koja u Cannes putuje na premijeru filma Playback Time u kojem ima malu ulogu. Mr. Bean napokon opet sretne Stapana na benzinskoj crpki pa se svo troje zajedno upute prema svojem odredištu. Kad konačno stignu u Cannes, shvate da Mr. Beana traži policija i da je cijela Francuska na nogama u potrazi za njim i Stepanom....

Index u suradnji s Blitz filmom nagrađuje posjetitelje s deset Mr. BeanTeddyja i pet auto štitnika za sunce s motivom iz filma.

Kako biste osvojili nagrade, na e-mail nam pošaljite točan odgovor na nagradno pitanje, zajedno sa svojim imenom, prezimenom i adresom:

 Mr. Bean je glumac:

a) Emil Duchesvsky

b) Rowan Atkinson

Tedyje su dobili Ivana Kocijan, Rijeka; Igor Petrinjak,Samobor; Neven Petriško, Donja Stubica; Sanda Ivčić, Šibenik; Marina Kelava, Zagreb, Goran Kovačić, Nedelišće; Marin Birin, Zadar; Iva Ribić, Rijeka; Mario Juranić, Zagreb i Robert Tutek, Jastrebarsko.

Auto štitnike za sunce dobili su Dalibor Pehal, Kutjevo; Zdravko Franceković, Strmec Samoborski; Mario Juranić, Zagreb; Hrvoje Humski, Požega i Nikola Đurasek,Varaždin. 

Pročitajte više