Osvojite specijalno izdanje "Pandorine kutije" Dine Dvornika

PRIJE desetak dana u prodaju je krenulo specijalno izdanje posljednjeg albuma Dine Dvornika bogatije za 3 nove pjesme plus DVD s videospotovima funk legende. Uz devet već poznatih pjesama, na posebnom izdanju "Pandorine kutije" pod etiketom Dancing Beara našla se i "Shlapa (Daj mi još tog funka)" snimljena u suradnji s TBF-om te "Splitska noć" i "`Ko sam onda ja" s Harisom.

Te pjesme nisu bile studijski "ispeglane" pa nisu stigle na prvotno izdanje "Pandorine kutije". Haris Čustović, producent i DJ iz Londona, završio je "Splitsku noć" i "`Ko sam onda ja" te napravio remiks hita "Hipnotiziran". Pjesmu "Shlapa" nadogradili su i finalizirali dečki iz TBF-a uz pomoć Srđana Sekulovića Skansija.

Na DVD-u koji dolazi u paketu s posebnim izdanjem albuma, nalazi se šest videospotova, uključujući i animirani spot za pjesmu "Shlapa", te fotogalerija legende funka Dine Dvornika.

Osvoji album

Deset najbržih čitatelja Indexa ima priliku osvojiti specijalno izdanje "Pandorine kutije". Dijelimo 10 albuma, a sve što trebate napraviti jest na index.nagrada@gmail.com poslati mail naslovljen "Pandorina kutija - specijalno izdanje" te napisati u njemu svoje ime i prezime, adresu i kontakt-broj telefona.

Pročitajte više