Otac Meghan Markle oglasio se nakon intervjua: Harry je balavac...

Screenshot: YouTube

OTAC Meghan Markle Thomas, s kojim vojvotkinja nije u najboljim odnosima, negirao je danas tvrdnje svoje kćeri da ju je izdao, a svog zeta, princa Harryja nazvao je balavcem.

"Svi mi griješimo - ali nikada nisam igrao gol bilijar niti sam se oblačio poput Hitlera što je Harry učinio", kazao je za Good Morning Britain.

Opisujući svoj posljednji telefonski poziv s Harryjem, Thomas je ispričao da to nije dobro završilo.

"Harry mi je rekao: 'Da si me slušao, ovo ti se ne bi dogodilo'. Meni, koji sam ležao u bolničkom krevetu nakon operacije, a to je bilo tako nekako degutantno, pa sam spustio slušalicu", kazao je. 

No dodao je kako bi volio izgladiti stvari s Harryjem i Meghan. 

"Žao mi je zbog onoga što sam učinio. Bilo je to prije dvije godine. Ali pokušao sam joj to nadoknaditi. Sad smo udaljeni samo stotinjak kilometara. Nikad je nisam prestao voljeti. Ne slažem se sa svim stvarima koje rade moja djeca. Ali uvijek ću ih voljeti. I sigurno volim Meghan", poručio je.

Međutim, stao je u obranu kraljevske obitelji nakon što su Meghan i Harry jednog člana, kojeg nisu htjeli imenovati, optužili za rasizam.

"Mislim da britanska kraljevska obitelj uopće nije rasistička. Ne mislim da su Britanci rasisti - mislim da je Los Angeles rasistički, da je Kalifornija rasistička, ali ne mislim da su Britanci. Cijela ova stvar oko boje i koliko je beba tamna su obična sranja", kazao je Thomas.

Dijelovi intervjua u kojima je Meghan govorila o svojoj obitelji nisu prikazani u nedjelju, nego su objavljeni naknadno.

Meghan je pohvalila majku Doriju Ragland što je bila dostojanstvena četiri godine. Spomenula je i svoju polusestru Samantu, koja je objavila knjigu o njihovoj vezi te kazala kako se gotovo ne poznaju.

Čak je tvrdila da je Samantha promijenila prezime u Markle nakon što je Meghan sklopila brak s Harryjem. 

Pročitajte više