Otkrivamo nepoznate hrvatske ljepotice: Anica Grmuša

Foto: GC

SRIJEDA je već tradicionalno dan za naše nepoznate ljepotice, a ovog puta upoznat ćemo vas s lijepom Anicom Grmušom. Rođena je prije 24 godine u Zagrebu, gdje i sad živi.

"Trenutno sam na pauzi s modelingom, želim se neko vrijeme posvetiti sebi. Posljednje sam radila sezonu kao domaćica za jedan poznati zagrebački klub, a to mi je jedno od ljepših iskustava. Upoznala raznolike kulture i stekla novih prijatelja.

Upravo zbog toga dobila je želju da još više putovati.

"Proputovala sam veći dio Europe. Posljednje je bilo izlet na mjesec dana na relaciji Belgija-Nizozemska, koji sam provela poslovno, snimajući nešto modnih editorijala i videa. Kultura i način života tamo dojmio me se, tako da se nadam da ću jednog dana opet tamo putovati nekom prilikom", otkrila nam je.

Hobiji su joj gledanje filmskih maratona ili horde epizoda azijskih animea te učenje novih jezika i kultura ostalih zemalja. Što se tiče mog slobodnog vremena provodim ga većinom po netu pregledavajući što je izašlo od novih igrica te novih medijskih platformi, ali i izlasci te čitanje dobre knjige", rekla je.

Što se tiče muškog roda priznaje da nema određeni ukus.

"Najvažnija mi je iskrenost i da se ponaša prema meni s poštovanjem kao i ja prema njemu. A prvo na što padam kod muškaraca su visina i osmijeh", priznala nam je.

Još fotografija lijepe Anice možete vidjeti u njenom GC profilu.

GC profil Anice Grmuše.

Pročitajte više