Otkriven nadimak kojim je kralj Charles zvao Meghan Markle

Foto: EPA

KRALJEVSKA stručnjakinja Katie Nicholl otkrila je u svojoj knjizi "The New Royals" poseban nadimak kojim je kralj Charles zvao Meghan Markle. Prema Nichollinim navodima, novi britanski monarh je svojoj snahi dao nadimak Tungsten zbog njene čvrstine i otpornosti.

Tungsten ili volfram je kemijski element sa simbolom W i atomskim brojem 74. On je tvrd, sjajan srebrnobijeli metal koji ima iznimno visoku gustoću, gotovo jednaku kao zlato. Naziv tungsten dolazi od švedskih riječi "tung" i "sten", koje u prijevodu znače "težak kamen".

Odnosi su i dalje loši

Nicholl objašnjava da je spomenuti nadimak vjerojatno nastao kada je Markle pokazala "čvrstinu" tijekom njenog i Harryjevog susreta s princem Williamom i Kate Middleton na Forumu Royal Foundation 2018. godine.

Charles je upotrebljavao ovaj nadimak dok su vojvoda i vojvotkinja od Sussexa još živjeli na dvoru, no nije poznato koristi li ga i danas kad su odnosi među njima zahladnjeli. Mnogi su mislili da će smrt kraljice Elizabete bar malo poboljšati njihove odnose jer će sada, silom prilika, morati više surađivati, ali to se nije dogodilo. Princ Harry i Meghan su se brzo nakon kraljičina sprovoda vratili u Kaliforniju.

Pročitajte više