Otkrivena nova ljubav Jessice Simpson?

NAKON što je Jessica Simpson nedavno viđena kako napušta jedan noćni klub s nepoznatim muškarcem, među američkim je tabloidima nastala prava borba tko će prvi saznati o kojem je muškarcu riječ.

Tako je u listu "NY Daily News" konačno na površinu po prvi put isplivalo ime muškarca koji je navodno zamijenio mjesto njezina bivšeg muža, Nicka Lacheya. Naime, radi se o Adamu Levinu, frontmenu grupe Maroon 5, za kojega list tvrdi kako je upravo s njim Jessica varala Nicka dok je njihov brak još uvijek trajao.

Nakon što su se njihovi susreti  navodno intenzivirali nakon njezina razvoda, o njima se sve više počinje govorkati kao o paru. 

Govorilo se da je u braku Simpsonove i Lacheya nevjera bila prisutna s obje strane. U  Nickovom se slučaju radilo o raznim nepoznatim plavušama, dok se za Jessicu govorkalo kako je počinila preljub s kolegom iz filma "Dukes Of Hazzard", Johnyjem Knoxvillom. Raspad braka stavlja se uglavnom na dušu Jessici, zbog njezina ponašanja dive u braku, njezina oca Joea Simpsona koji se protivio braku, a kao razlog se navodila i njezina sve veća ljubav prema alkoholu.

No čini se da su američki tabloidi u nedoumici tko je Jessicina nova ljubav. Naime, dok ju "NY Daily News" povezuje s Adamom Levinom, "Star Magazine" na ovotjednoj naslovnici inzistira na tome da se Jessica u ljubavnom klinču našla sa glumcem Judeom Lawom, koji je nedavno, nakon brojnih prekida i pomirbi, navodno zauvijek okončao svoju vezu sa Siennom Miller.

Iako je Jessicin glasnogovornik izjavio kako se ne želi petljati u njezin privatni život  niti ga komentirati, s obzirom na to da paparazzi i tabloidi neumorno i vrlo radišno obavljaju svoj posao, vjerujemo da će istina o novom ljubavniku američke ljubimice vlo brzo izaći na vidjelo.

B.S.

Pročitajte više