Otkrivena slaba strana Jamesa Bonda - surfati zna jedino uz pomoć vesla!

BIVŠA akcijska zvijezda 007, Pierce Brosnan, u stvarnom životu nije tako spretan kako je nerijetko djelovao u nekim nastavcima i scenama najpoznatijeg filma o junaku i špijunu Jamesu Bondu. Naime, prije nekoliko dana se uputio na otok Maui, najveći zeleni biser otočja Hawaii kako bi prisustvovao "Maui filmskom festivalu" gdje je bio nagrađen za akcijske scene u svojim filmovima, kao i svoje dugogodišnje zalaganje za očuvanje prirode i okoliša. A kako su Hawaii poznati kao jedno od omiljenijih odredišta surfera, Pierce se htio okušati i u tom sportu za koji mu, očigledno, nitko nije rekao kako se ne koriste vesla već samo "srednje uho". Vjerojatno je zaboravio kako se surfanje kasnije neće "obraditi" u montaži, te kako će ipak pasti ako se posklizne jer se ne nalazi u "holivudskom podrumu".

A dok se ne muči s valovima i nezgodnim i nestabilnim daskama za surfanje, Pierce se priprema za glazbeni debi u filmu "Mamma Mia!" U tom će filmu igrati Sama Carmichaela, jednog od trojice potencijalnih očeva Amande Seyfried čiju majku u filmu tumači Meryl Streep. Pierce je tu ulogu zamalo odbio jer se osjeća "glupo na ekranima pored svoje zamjene u Jamesu Bondu Daniela Craiga".

Pierce Brosnan - od svemogućeg Bonda do nespretnog pjevača

"Stajao sam jednom u garderobi pred velikim ogledalom i pred očima mi se iscrtao James Bond kakvog danas glumi Daniel Craig, međutim, ja više nisam takav, već se pripremam za nekakvu ulogu u - Mamma Miji!", tužnog izraza lica rekao je Pierce, koji će u sjećanju filmofila i ostalih ljubitelja najpoznatijeg britanskog špijuna, biti jedan od ponajboljih svemogućih akcijskih junaka. Iako Brosnan jamra kako više nikad neće biti Bond - oličenje muškosti i najbolja filmska ukoga ikad, ekipa filma Mamma Mia! je njegovo pjevanje toliko nahvalila da su ga čak usporedili s velikim Bruce Springsteenom.

L.V.
Foto: Daily Mail

Pročitajte više