Otkrivena tajna dječja soba pokraj Jacksonove spavaće sobe

ISTRAŽITELJI koji sudjeluju u slučaju Michaela Jacksona uvjereni su kako imaju jake dokaze koji mogu biti dovoljni za optužbu protiv pop zvijezde. Najnovije otkriće je skrivena dječja soba do koje se dolazi iz ormara u Jacksonovoj spavaćoj sobi.

Iz ormara dolazi se do stepenica obloženih tepihom koje vode do prostorije koja izgleda kao dječja soba. Na stepenicama se nalaze razne lutke. Soba je ukrašena jastucima na kojima je slika Petra Pana i na kojima je izvezena riječ Neverland. Na krevetu se nalazi crvenokosa lutka, a pokraj se nalazi stol na kojem je telefon s likom Mickeya Mousea.

Na zidovima se nalaze uokvirene slike beba u pelenama, a na američkoj televiziji su objavili kako niti jedna beba nije Jacksonovo dijete.

Napominje se da je jedini ulaz u prostoriju kroz Jacksonovu spavaću sobu, a u ormaru u kojem se nalazi skriveni ulaz nalazi se militaristička odjeća, dječje igračke i knjige i fotografija Macaulaya Culkina, zvijezde filma Sam u kući. Na fotografiji piše "Ne ostavljaj me samog u kući".

Soba je snimljena još 1994. godine, no ne zna se tko je američkoj televiziji CBS dao snimku,.

Skrivenu sobu nije otkrio ni Martin Bashir kojemu je Jackson otkrio dosta tajni, a i sam Bashir je došao do nekih otkrića.

Pročitajte više