Ovaj VIP beauty tretman si možeš priuštiti!

Foto: BeautyBox.hr, Instagram

VIP beauty tretman od kojega ćeš blistati kao celeb ljepotice i postati fotke na Instagram s hashtagom #nofilter. Na njega nećeš morati potrošiti cijelo malo bogatstvo, niti ćeš se morati gnjaviti s rezerviranjem termina i odlaskom u kozmetički salon (pogotovo u ovo blagdansko vrijeme kad nam se to čini kao nemoguća misija).

Ovaj VIP beauty tretman dolazi u prekrasno dizajniranom BeautyBoxu, čije božićno izdanje krije sve neophodne kozmetičke proizvode zbog kojih ćeš blistati na blagdanskim eventima. Kako saznajemo od BeautyBox ljubiteljica pinky boje ovomjesečna kutijica prepuna je dekorativnih i preparativnih proizvoda te stvarčica zbog kojih će i tvoja unutarnja ljepota zablistati.

Vrijednost proizvoda koji će se naći u božićnom BeautyBoxu je viša od 400,00 kuna. Da, znamo, rekli smo da si ovaj VIP beauty tretman možeš priuštiti i zaista možeš. Iznos koji ti za njega plaćaš je samo 99,00 kuna. WOW! Čini nam se kako se i BeautyBox vodi time da je blagdansko vrijeme namijenjeno darivanju.

Omiljeno doba godine za darivanje (i dobivanje) ljepote je pred nama, a BeautyBox je savršen poklon baš za to. Ne samo da ga želimo dobiti, već ga želimo i pokloniti. Poklanjanjem BeautyBoxa nekome dragome, poklonit ćeš mu i čarobnu pinky kutijicu. Kutijicu koja će se prekrasno uklopiti u svačiji dom i vjerujemo kako bi ga većina dama iskoristila za organizaciju svog spa kutka.

Posjeti www.beautybox.hr i pokloni sebi i nekome dragome ljepotu. Kada BeautyBox stigne na vaše adrese osjećat ćete se kao da vam je stigao VIP beauty tretman. Uživajte u čarobnoj ljepoti blagdana!

Pročitajte više