Ovo je doba dana kada supružnici najčešće varaju

Instagram

AGENCIJA za dejtanje Ashley Madison provela je istraživanje o bračnoj nevjeri u kojoj je sudjelovalo 1600 ispitanika koji, po vlastitom priznanju, varaju svoje bračne partnere. 

Više od dvije trećine ispitanika u braku su više od 10 godina i 44% njih je otkrilo kako ima aferu koja traje godinu dana ili manje. Većina ispitanika priznalo je kako se s ljubavnikom ili ljubavnicom najčešće čuje putem poruke. 

Kada je riječ o učestalosti komunikacije, 47% ispitanih je reklo da se s ljubavnicom ili ljubavnikom čuje dva puta dnevno, a po dva puta dnevno se čuju i sa supružnicima. Polovica ispitanih prekida važan posao da se javi supružniku, a njih 73% ne prekida važne poslove da se jave ljubavniku.

Večer je doba dana koje je rezervirano za sastanke s ljubavnicima, i to za većinu ispitanih iza 21 sat. Manje od 20% ispitanih viđa se s ljubavnikom tijekom dana. Kada je riječ o razlozima prevare, većina njih navodi da su sretni u brakovima, ali im seksualni život nije na zavidnom nivou ili im fali osjećaj požude koji imaju s ljubavnicima.

Pročitajte više