Pamela Ramljak došla u Vodice s dečkom: Uvijek vozim kad negdje putujemo

NA SINOĆNJEM afterpartyju CMC festivala okupila se većina izvođača koji su tijekom dana stizali u Vodice. Pamela Ramljak pridružila se svojim kolegicama iz grupe Feminnem, a uz nju je cijelo vrijeme bio i njen dečko Mladen Salajster.

"Bila sam jako umorna sinoć, jer sam vozila tri sata do Vodica", rekla nam je Pamela. Iako je u našem patrijarhalnom društvu nepisano pravilo da muškarac gotovo uvijek vozi svoju odabranicu u automobilu, a ne obrnuto, Pamela kaže kako je njoj sasvim razumljivo i normalno da vozi svog dečka. "Nije mi to ništa čudno, ja uvijek vozim kad idemo negdje", otkriva nam ona. Unatoč umoru, kaže kako se lijepo provela na afterpartyju u "Makini", jer se razveselila kad je vidjela Nedu i Niku. "Bilo mi je super sinoć, jer sam vidjela curke. Falile su mi", kaže nam Feminnemka.

"Nadobudno sam ponijela badić pa ako bude samo 15 minuta sunca, iskoristit ću ga"

U Vodice je sa sobom ponijela badić, ali za razliku od svojih kolegica koje su se već prvi dan brčkale na plaži, Pamela neće imati tu priliku zbog lošeg vremena. "Nadobudno sam ponijela badić pa ako bude samo 15 minuta sunca, iskoristit ću ga", kaže ona i dodaje kako se nada da će se ljudi dobro zabaviti na večerašnjem programu.

Uz Feminnemke, na afterpartyju je uživao i Marko Tolja koji večeras također nastupa. Došla je i Barbara Radulović koja će voditi program uz Anju Alavanju i Ivana Šarića. Luka Nižetić također je došao u Vodice, ali u "Makinu" nije dolazio jer je čekao generalnu probu na pozornici koja je održana nakon ponoći.

Pročitajte više