"Paris mrzi sve cure svojih godina!"

MISCHA BARTON odlučila je reagirati na glasine o njezinu rivalstvu sa Paris Hilton koje ona naziva "nepostojećim".

Naime, glasine o njihovoj međusobnoj mržnji krenule su tijekom siječnja prilikom gostovanja na istoj zabavi tijekom koje je Paris glasno prokomentirala Mischino pojavljivanje na zabavi riječima: "Što ta debela svinja radi ovdje?".

Toj i sličnim Hiltoničinim izjavama Mischa je odlučila stati na kraj. "Srela sam ju jednom u životu, a ona izmišlja nekakvo suparništvo među nama, a toga nema. Čini se da ona mrzi sve djevojke njezine dobi koje su uspješnije od nje", izjavila je Mischa.

Zvijezda serije "The O.C." komentirala je i Parisino pojavljivanje na dodjeli britanskih  glazbenih nagrada. "Gledam dodjelu britanskih glazbenih nagrada na televiziji jer me zanima što ima novoga u njihovoj glazbi i ugledam nju kako daje sve te smiješne izjave o tome kako ona obožava London i slično, pomislih si: što ona radi tamo?!"

Možda se zanosna plavuša  koja je postala popularna samim time što je nasljednica velikog bogatstva doista osjeća ugroženom spram onih djevojaka koje svoju karijeru zapravo grade na nečem "opipljivom", a ne isključivo na pustim pojavljivanjima u javnosti u nerijetko alkoholiziranom stanju, povremenim "slučajnim" pokazivanjima grudi prilikom nošenja oskudnih opravica, te povremenim prešetavanjima modnim pistama, pa je u davanju "zločestih" izjava o drugima pronašla još jedan dobar način kojime će privući pozornost javnosti.

B.S.

Pročitajte više