Paris ne ostaje dužna Mischi Barton

NAKON što je mlada zvijezda "The O.C." izjavila novinarima da Paris Hilton "mrzi sve djevojke njene dobi koje su uspješnije od nje" jetseterica je brzo uzvratila udarac.

25-godišnja milijunašica tvrdi da 20-godišnju glumicu "uopće ne poznaje i nikada u životu nije ni riječ progovorila o njoj", ali joj se čini da Mischa "provodi puno vremena razmišljajući o njoj".

Paris očito ima kratko pamćenje jer je nedavno na jednoj zabavi pri Mischinom dolasku komentirala "Što ta debela svinja radi ovdje?".

Njihova svađa se "zakuhala" kada je Mischa preotela zaručnika Cisca Adlera Parisinoj prijateljici Kimberly Stewart, kćeri slavnog engleskog pjevača Roda, i počela se družiti s njenom bivšom kolegicom iz serije "Simple Life" Nicole Richie.

Paris se naljutila na Nicole koja je na jednoj svojoj zabavi pustila njen poznati pornić i nekadašnje prijateljice više ne razgovaraju.

Mischa je izgleda shvatila da joj takva prepucavanja po tabloidima nimalo ne koriste pa je preko svog glasnogovornika poručila da se u svojim komentarima o milijunašici "samo šalila".

I.G.

Pročitajte više