Petrosi "pokopali" poglavicu Bambija

NA PRVOM plemenskom vijeću novog plemena po imenu Zoi, Vladimir Bambić izbačen je sa šest glasova bivših Petrosa naspram četiri glasa koja su Amosi dali Kristini.

"Tihi vođa", kako su Vladimira običavali zvati, teško je primio vijest o svom ispadanju. Nitko iz njegovih Amosa također nije ostao ravnodušan, te su ga ispratili sa suzama u očima i riječima "My friend...", koje nikad nisu tako tužno zvučali.

45-godišnji Zagrepčanin s Peščenice bio je, kako tvrde Amosi, najpametniji i najjači, te su Petrosi brzo shvatili kako se treba riješiti njegove dominantne osobnosti.

Bambi je u svom plemenu palio vatru i lovio ribe, bio je najbolji kuhar, a njegov autoritet zaslužan je za izvrsnu atmosferu unutar sad već bivših Amosa.

Poglavica je očekivao sasvim drugačiji rezultat, te je za svoje ispadanje optužio isključivo Mihajla.

"Mihajlo me prevario.To da uopće idemo izbaciti Kristinu bila je njegova ideja, ja sam htio da idemo na Vedrana. Užasno mi je to što je učinio. Htio sam da on ide u zadnja četiri, sa mnom, Silvijom i Filipom." – rekao je za 24sata, te dodao: "Pobjedu najmanje zaslužuje Kristina. U tri dana koliko sam bio s njom, nisam vidio ni jedan razlog da ostane tamo. Najveća survivorica definitivno je Silvija, i fizički i psihički. Znam da neki misle kako je hladna i podmukla, no to je zbog njene povučenosti. Mada će zvučati bahato, ali kao konkurenta nisam vidio apsolutno nikog. Mladen je izgledao opasno, ali je previše smotan. Džaba mu bicepsi!"

Bambijeva je baklja, nažalost, ugašena, a preostaje nam vidjeti kakve nam daljnje intrige spremaju članovi ujedinjenog plemena Zoi.

Pročitajte više