Iva Jerković: Smrdila sam, ali mi je bilo svejedno

DISKVALIFICIRANA manekenka kaže kako joj je na Mljetu, unatoč teškim bolovima, bilo kao na maturalcu. Priznala je da je smrdila, ali i izvukla neke životne pouke.

Iva je, iako izmorena teškim uvjetima, na Mljetu shvatila koliko malo čovjeku treba da bude sretan. "Smrdila sam, ali bilo mi je svejedno jer su i drugi smrdili" – ispričala je za 24sata. Dodala je kako joj je bio super osjećaj da ništa ne mora i da svi imaju jednako malo. "Onda na vidjelo izlazi osobnost" – zaključuje lijepa Iva.

Uvjerena je kako se super uklopila i svima pokazala ono najvažnije, da nije samo glupa manekenka. Uz to, muškarcima u plemenu se, kaže, svidjela kao osoba. U svakom slučaju, Ivu je prosvijetlio boravak na otoku iako je bio kratak. Pametnim curama ne treba puno. A dečke je zasigurno prosvijetlila ona, kao osoba naravno.

Da netko ne bi pomislio svašta, Iva je dodala kako ima burnu vezu s deset godina starijim Rudijem i kako zbog toga i ne stigne pomisliti na nekog drugog. On je podržava u svemu što radi. Jer, da nije toliko okupirana svime, valjda bi stigla i pomisliti na nekog drugog.

"Nisam oduvijek bila ljepotica. Kao klinka bila sam debeljuškasta i nosila sam naočale" – prisjeća se Iva tog teškog perioda u svom životu. Jer, tek u petom razredu su joj se dogodile promjene. Tada je napokon shvatila da je cura, a ne samo prijateljica kako je bilo do tada. I od tada je sve lijepo u njenom životu.

Foto: 24sata

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara