Pijani i ostavljeni Rhys Ifans novinare gađao bocom pive u glavu

OTPRILIKE u isto vrijeme kad se njegova bivša djevojka Sienna Miller novinarima žalila na svoje opečene sise, razdraženi i nedavno ostavljeni Rhys Ifans družio se s londonskim policajcima. Glumac, koji tugu zbog prekida sa Siennom liječi naravno alkoholom, preciznije, ogromnim količinama istog, na tren je izgubio živce i počeo kršiti javni red i mir - luđačkom dernjavom i razbijanjem boca pive po mirnim ulicama Londona.

Oko otprilike pola sata nakon ponoći Rhys je isteturao iz kultnog londonskog jazz kluba Ronnie Scott's, gdje se održavala dobrotvorna večera posvećena štićenicima Hoping Foundationa, i mahnito počeo vikati, nakon čega je bijesno razbio bocu pive koju je držao u rukama. Rhys očito ne može podnijeti medijski pritisak koji se stvorio oko njega nakon raskida s lijepom britanskom glumicom - bijesan na fotografe i znatiželjnu gomilu koja jedva čeka naslađivati se tugom ostavljenog junaka probleme s istima pokušao je riješiti tako da zavitla jednom od njih bocu u glavu.

Rhysu se "pomračila pamet", Sienni najveći problem opečene sise

Policajci su na mjesto incidenta stigli ubrzo, na Rhysovu nesreću, ali sreću napadnute gomile i razdraženog glumca ubrzo smirili klasičnim policijskim prijetnjama uhićenjem, te Rhysa povjerili prijateljima s kojima je došao u klub  jer im je Rhysa bilo - naprosto žao. Ispostavilo se da je jedan od policajaca veliki obožavatelj Sienne Miller i uz to, i sasvim sposoban suosjećati s ostavljenim glumcem. Otkako je prekinuo sa Siennom Ryhs navodno ne ispušta bocu iz ruku, dok je kod Sienne pak, sve - prekrasno. Lijepa glumica zauzeta je promoviranjem novog filma, u kojem glumi s kolegicom Keirom Knightley, "The Edge of Love", koji je premijeru doživio na edinburškom Međunarodnom filmskom festivalu, te zabavljanjem novinara pričama o svojim opečenim sisama i pervertitima koji je opsjedaju na setu snimanja još novijeg filma, koji tek treba biti završen, "G. I. Joe".

V.V.
Foto: Daily Mail

Pročitajte više