Pjevačica koja je dizajnerima predebela jer nosi veličinu 40 pozirala u bikiniju

Foto: Instagram

PJEVAČICA albanskih korijena Bebe Rexha odlučila se još jednom obračunati s dizajnerima koji joj nisu htjeli dati svoje haljine jer je po njima predebela. Kako je svojedobno poručila, ona nosi veličinu 40 i smatra da definitivno nije predebela.

Zbog toga je s odmora u San Juanu u Portoriku objavila fotografiju na kojoj pozira u bikiniju.

"Vjerojatno sam trebala fotošopirati trbuh da izgleda ravno. Vjerojatno sam trebala fotošopirati i noge kako bi izgledale tanje. Vjerojatno sam trebala srediti fotku da izgledam viša i da imam divne noge. No nisam. Društvo te doista može sjebati. Ovako doista izgleda žena na Instagramu koja nije fotošopirana", napisala je.

Prošlog tjedna napali su je da je kirurški povećala stražnjicu i sredila nos.

"Nikada nisam povećala stražnjicu. Nisam niti nos operirala iako imam devijaciju septuma i stalne upale sinusa, no bojim se ići pod nož", poručila je.

"Napokon sam nominirana za Grammyja što je najbolja stvar ikad i zbog čega drugi umjetnici obično odlaze pričati s dizajnerima koji im šivaju haljine za crveni tepih. Znači, odlazite kod bilo kojeg velikog dizajnera. Tako sam i ja rekla svom timu da se jave poznatim dizajnerima i većina njih je odbilo odjenuti me jer sam predebela. Doslovno su rekli da sam predebela! Ako je veličina 8 prevelika, ne znam što bih vam rekla. Onda ne želim nositi tvoju je***u haljinu. To je potpuno ludo! Znači, želite reći da sve žene na svijetu koje nose veličinu 8 ili veću nisu lijepe i ne mogu nositi vaše haljine? E pa svi oni koji smatraju da sam predebela i da ne mogu nositi njihove haljine - j****e se, ni ne želim nositi vaše haljine!" poručila je prije nekoliko mjeseci Rexha.

Pročitajte više