Plus size cura objavila grozne komentare koje je dobila kad se obukla kao Meghan

Foto: Instagram

PLUS size blogerica Katie Sturino proslavila se noseći istu odjeću kao poznate osobe, ali u većoj veličini. Želja joj je bila pokazati da stil ne ovisi o broju kilograma niti o veličini koju nosite, a publika je to prepoznala.

Trenutno je prati više od 414 tisuća ljudi, a posebnu pažnju izazvala su izdanja u kojima nosi iste haljine kao vojvotkinja od Sussexa Meghan Markle. Kako se suprugu princa Harryja naziva modnom ikonom, žene diljem svijeta zanimalo je kako bi to izgledalo kad bi se one odijevale poput Meghan koja na visinu od 168 centimetara ima 56 kilograma. Katie im je to i pokazala, a zauzvrat je dobila brojne pozitivne, ali i negativne komentare.

Nedavno je odlučila otkriti kako točno izgledaju ti negativni komentari.

"Izgleda kao da je pojela Meghan Markle", napisao je netko.

Drugi su je uspoređivali sa školskim autobusom, a oni "nemaštovitiji" jednostavno su pisali da je pretila.

"Svaki put kad pomislim da smo napredovali u odnosu prema našim tijelima i u tome kako razgovaramo o ženama, nešto iskoči što me podsjeti da posao nije gotov. Moje fotografije iz serije 'SuperSizeTheLook' s Meghan Markle izazvale su brutalne komentare. Nisu me povrijedili, ali su užasni. Zastrašujuće je da je žena prosječne veličine u ovoj zemlji izložena takvim komentarima. I ne samo da napadaju mene, podjednako napadaju Meghan Markle. Ne možeš biti mršava. Ne možeš biti debela. Možda da jebeno zašutite o ženskim tijelima. Širite pozitivu. Nemojte komunicirati s luđacima u komentarima. Pogledajte ženu u ogledalu i recite joj da je volite", poručila je.

Pročitajte više