Počeo kontroverzni show Brak na prvu - mlada razmišljala da pobjegne s vjenčanja

Screenshot: RTL

U PRVOJ epizodi novog RTL-ova showa Brak na prvu gledatelji su upoznali i prvi par. Gordanu Marelli i Dejana Vukobratovića tim koji čine Boris Blažinić, Ita Štefanek i Ingrid Divković spojili su na temelju brojnih testova koji su pokazali da bi mogli biti kompatibilni.

Tim je odlučio kako bi Dejanu, bećaru iz Slavonije koji voli društvo, odgovarala Gorana Marelli, 37-godišnjakinja iz Zagreba koja voli adrenalin. Ita je naglasila da bi problem mogao biti i to što je Gordana realizirana žena koja bi mogla očekivati i realiziranog muškarca dok je Dejan tip osobe koji je dosad više bio usmjeren na društveni život.

Nakon što su obavijestili svoje bližnje o udaji odnosno ženidbi, Gordana i Dejan morali su odabrati vjenčanicu i svadbeno odijelo. Dok je Dejan došao s idejom kako želi plavo odijelo, Gordana se više mučila sa svojim odabirom. Nakon što joj prve dvije vjenčanice nisu bile po volji, nastala je panika.

-"Užasno mi je stresno, nije bilo vremena, a morala sam se brzo odlučiti. Inače sam neodlučna", kazala je Gordana koja je na kraju završila u suzama jer joj se ni treća vjenčanica nije svidjela.

"Ja sam zapravo jednostavna, ali su vjenčanice komplicirane. U tome je problem", zaključila je Gordana.

Na sam dan vjenčanja mladenci su pripremili poklone jedno drugome. Dejan je Gordani poslao knjigu „Put vrhunskog muškarca“ pa je Gordana zaključila kako je sigurno riječ o muškarcu koji razmišlja o bitnim stvarima. Dejan je dobio narukvicu koja ima privjesak sa sidrom, što je on protumačio kao da njegova buduća supruga želi mirnu luku. Iako je Gordana bila relativno mirna tijekom priprema za vjenčanje, pred sam čin jako se uznemirila i zaključila kako je možda vrijeme da pobjegne. Show se nastavlja sutra u 20 sati.

Inače, Brak na prvu zasniva se na spajanju kandidata na temelju raznih psihotestova i razgovora i svojevrstan je sociološki eksperiment te brakovi sklopljeni u showu nemaju formalno pravnu osnovu.

 

Pročitajte više