Podcasti koji će oduševiti generaciju Z

U svijetu gdje je pažnja Generacije Z osvojena sličicama, filterima i beskonačnim TikTok plesovima, pojavila se nova (stara) zvijezda na sceni zabave - podcasti. Da, dobro ste čuli. Oni dugi, ponekad edukativni, često zabavni audio zapisi koji zahtijevaju da se sluša, a ne samo gleda. Ali koje podcaste Generacija Z stvarno može voljeti više od minute dugačkih videa o tome kako napraviti savršen avokado toast? Predstavljamo vam podcaste koji bi mogli uspjeti u nemogućoj misiji.

 

"Kako preživjeti bez Wi-Fi-a: Avanture u realnom svijetu"

 

Ovaj podcast vodi dvoje avanturista koji su odlučili istražiti najdivljije i najudaljenije dijelove svijeta gdje 4G i Wi-Fi signali strahuju kročiti. Svaka epizoda donosi nove izazove poput pronalaska hrane u divljini (ne, ne možete je naručiti preko aplikacije), pravljenja vatre bez upaljača i interakcije s ljudima licem u lice. Oduševit će sve iz Generacije Z željne avanture, ali i one koji žele avanturu... ali iz sigurnosti svoje sobe.

 

"Meme review s filozofskim twistom"

 

Zamislite podcast koji analizira najnovije i najpopularnije memeove kroz prizmu velikih filozofskih pitanja. Zašto je padajući mačak simbol egzistencijalne krize modernog čovjeka? Može li se filozofija Stoika primijeniti na SpongeBob memeove? Ako ste ikada željeli duboko uroniti u meme kulturu s dozom filozofije, ovo je podcast koji ne smijete propustiti.

 

"Tajni život influencera"

 

U ovom podcastu, poznati influenceri otkrivaju što se doista događa iza filtera i savršenih Instagram postova. Od bizarnih zahtjeva sponzora do najčudnijih komentara koje su ikada primili, ova serija nudi neviđeni uvid u život onih koje pratimo. Ovo je savršena prilika za Generaciju Z da zaviri iza kulisa i sazna je li život influencera doista tako glamurozan kako se čini.

 

"Gaming glitches i easter eggs: Lov na blago"

 

Za sve ljubitelje video igara, ovaj podcast vodi slušatelje na putovanje kroz najsmješnije, najčudnije i najskrivenije glitches i easter eggs u povijesti gaminga. Od klasičnih NES igara do najnovijih AAA naslova, ovo je podcast koji će vas naučiti cijeniti male stvari u igrama - čak i kada vas one frustriraju do suza.

 

"DIY katastrofe i kako ih popraviti"

 

Svima se sviđa dobar DIY projekt, ali što se događa kada stvari krenu po zlu? Ovaj podcast donosi priče o DIY projektima koji su završili katastrofalno, uz stručne savjete kako te katastrofe pretvoriti u uspješne projekte. Idealno za sve iz Generacije Z koji vole "uradi sam" kulturu, ali ponekad završe s više ljepila na rukama nego na projektu.

 

Dakle, draga Generacijo Z, prije nego što ponovno otvorite TikTok, zašto ne biste dali šansu nekom od ovih podcasta? Tko zna, možda otkrijete da je slušanje nečega jednako zabavno kao i gledanje. A ako ništa, barem ćete imati što pričati sljedeći put kada se nađete u situaciji gdje nema Wi-Fi-a (da, to se još uvijek događa).

 

Pročitajte više