Pogledajte kako se Ćiro Blažević snašao u glumačkim vodama!

LEGENDARNI Ćiro Blažević prihvatio je ulogu trenera fiktivne Jugoslavenske nogometne reprezentacije u srpskom filmu “Montevideo, Bog te video”, čijeg se režiranja prihvatio poznati srpski glumac i producent Dragan Bjelogrlić. Riječ je o projektu od 15 epizoda koji portretira davnu 1930. godinu i Svjetsko nogometno prvenstvo u Urugvaju, a Ćiro se u ulozi koju obnaša i u životu, kaže ekipa filma, savršeno snašao.

"Ćiro je fenomenalan, toliko je spontan i simpatičan, kao da je godinama glumac. Ekipa je njime prezadovoljna i svima je čast što su ga upoznali", za Jutarnji list novopečenog glumca je pohvalila Nataša Višić, glavna organizatorica projekta, netom nakon što je Ćiro završio snimanje svojeg posljednjeg kadra na beogradskom stadionu na Dorćolu.

Ćiro, kojemu se scenarij s potpisom poznatog redatelja Srđana Dragojevića odmah svidio, novinarima je ispričao i malu anegdotu kad je scenarij skoro izgubio. Ćiro je scenarij odložio na krov svojeg automobila i krenuo, a papiri su se, naravno, razletjeli po cijelom gradu. Međutim, Ćiro je i tu naletio na dobre ljude koji su scenarij brzo pokupili i vratili ga nogometnoj legendi u ruke. "Ljudi su mi vratili moj scenarij, jer raja me ipak voli. U Beogradu se osjećam izvrsno i među pravim sam prijateljima", ispričao je. A na pitanje kako se snašao kao glumac, Ćiro je odgovorio: "Glumac ko' junac!".

Pročitajte više