(Ponovno) Otkrijte Index

NEZAPAMĆENA gužva na Indexu rezultirala je porastom prosječnog broja posjetitelja s 55,000 dnevno na 85,000 dnevno.

Index.hr time je, svega godinu i pol dana od pokretanja, naslovu "najboljeg" - kako je tituliran od strane sva tri hrvatska informatička časopisa, pridodao titulu najposjećenijeg hrvatskog portala.

Loša strana priče bila je preopterećenje servera, zbog čega smo neke servise morali učiniti privremeno nedostupnima.

Tijekom današnjeg dana znatno smo osnažili servere, što znači da će se Index.hr od danas otvarati bitno brže, i više neće biti problema s nedostupnošću pojedinih dijelova sitea.

Novim posjetiteljima predstavljamo, a starosjedioce podsjećamo na neke iz niza cjelina Index.hr portala:

Media Index - www.media.index.hr
Središnji news site

Media Index revolucionarni je news servis jedinstven u ovom dijelu svijeta, koji povlači i prikazuje vijesti s gotovo 200 izvora iz Hrvatske, BiH, te Srbije i Crne Gore. Media Index središnji je regionalni news site, na kojem ćete najbrže pronaći bilo koju vijest objavljenu na ovim prostorima. Najzanimljivije vijesti automatski se izdvajaju na naslovnicama rubrika.

1na1.com - www.1na1.com
Ljudi kakve tražiš, za vezu kakvu želiš

1na1.com najbolji je hrvatski "matching site" s jedinstvenim sustavom za pronalaženje idealnih partnera. Unesite podatke o sebi i partneru kakvog tražite, 1na1 automatski će pronaći idealnu osobu za vas. 1na1 u ovom trenutku ima više od 6,000 članova.

Index Klub
Najveća hrvatski online zajednica.

Index Klub najveći je hrvatski online community s više od 34,000 članova i najvećim trendom rasta broja članova. Putem Index Kluba sklopljena su mnoga poznanstva, prijateljstva i veze. Index Klub sadrži najposjećeniji hrvatski forum, prvi hrvatski instant messenger, chat, oglasnik itd. Registrirajte se besplatno i lako, kreirajte svoj profil, te osigurajte pristup svim servisima Index.hr portala.

Sport Index - www.sport.index.hr
Winning isn`t everything. It`s the only thing.

Sport Index najnovija je cjelina Index.hr portala. Sport Index sadrži najnovije vijesti (gotovo stotinu vijesti dnevno), najažurnije tablice i rezultate, tekstualne prijenose "iz minute u minutu" i dubinske teme najatraktivnijih sportskih natjecanja.

Auto Index - www.auto.index.hr
Vodeći hrvatski auto portal.

Uz najnovije vijesti iz svijeta auto industrije, na Auto Indexu pronađite i auto oglase i bazu linkova. Najponosniji smo ipak na opsežnu bazu automobila, koja sadrži niz informacija i fotografije za više od 1700 modela automobila, te na iscrpne prikaze svjetskih auto showova.

HRFoto - www.hrfoto.index.hr
Najveća hrvatska baza fotografija.

Projekt HRFoto najveća je baza fotografija Hrvatske na webu. Baza sadrži više od 4,100  fotografija različitih lokacija u Hrvatskoj, sortiranih u kategorije: po regijama, gradovima i mjestima, fotografima. Fotografi mogu sami uploadati fotografije, koje posjetitelji ocjenjuju i komentiraju. Uz hrvatsku verziju, ovaj site ima sučelje i na engleskom, njemačkom, talijanskom i mađarskom jeziku.

Index Forum - www.index.hr/forum
Najposjećeniji hrvatski forum.

Forum Index.hr-a najposjećeniji je forum na hrvatskom webu, te direktni nasljednik čuvenog Vlast.net političkog foruma. Na Index Forumu svaki dan o najrazličitijim temama diskutiraju tisuće registriranih članova, bez cenzure i zabrana nepoćudnih.

Index Messenger
Prvi hrvatski instant messenger.

Prvi hrvatski instant messenger, Index Messenger, omogućuje vam da budete u stalnom kontaktu s prijateljima. Bez obzira kojim web stranicama surfali, ne morate prekidati komunikaciju s vašim IndexPrijateljima. U svakom tenutku znat ćete koji vaš prijatelj je online. IndexMessenger nudi i chat sobe, na kojima možete upoznati nove ljude i družiti se. Osim poruka, s drugim članovima možete razmjenjivati i file-ove (glazbene, video...).

Oglasi
Prvi hrvatski online oglasnik s fotografijama.

Vrijeme - www.vrijeme.index.hr
Vrijeme u Hrvatskoj, vremenska prognoza, stanje na cestama

Index.hr izdvaja se od ostatka hrvatskog weba najažurnijim vijestima, dubinskim prikazima aktualnih tema (najnovija: Euro 2004), "najboljom online kolumnom na hrvatskom webu" - Pušionom, stalnim pokretanjem novih projekata...

I možda najvažnije - činjenicom da je Index u vlasništvu svojih djelatnika. Iza Indexa ne stoji multinacionalna izdavačka kompanija, telekomunikacijski gigant ili Internet provider, što nam daje slobodu da izvještavamo o temama koje vas zanimaju, bez da šefove pitamo za dozvolu.

Posjećuj Index i Budi slobodan.

Pročitajte više