Porsche Panamera by Mansory

ŠVICARSKI tuner predstavlja Porscheovu Panameru u novom izdanju, radikalno izmijenjene vanjštine i unaprijeđenog interijera.

Specijalista za preradu britanskih automobila već se dokazao i na drugim ekskluzivnim superautomobilima poput Ferarrija 599 GTB ili Mercedesa SLR McLaren, a potom i radikalnoj preradi Porscheovog terenca preimenovanog u Chopster.

Posljednji u nizu noviteta je Panamera, koju prati oznaka 970. Eksterijer vozila modificiran je u skladu s težnjom za postizanjem bolje aerodinamike, ali uz preduvjet da se masa vozila ne poveća. Korišteni su napredni materijali, pretežno u obliku kompozita pojačanih ugljičnim vlaknima.

Vozilo je postavljeno na 21-inčne naplatke, dok je ovjes dodatno ukrućen i spušten 35 mm. Budući klijenti mogu očekivati i akustički napredak, prije svega zahvaljujući novom ispušnom sustavu.

U ponudi Mansory drži i kompletan asortiman individualizacije interijera, koji uključuje plemenito drvo i kožu, ali i moderniji materijale poput brušenog aluminija i karbona.

Pročitajte više