Poznati u jeansu

DANAS je već uobičajeno da svi dizajneri u svojim kolekcijama imaju i jeans. Međutim, jeans hlače dugo su vremena bile više praktični odjevni predmet, a manje moderan.

Nekada su se mogle pronaći isključivo hlače od tvrdog jeansa, te se više pažnje posvećivalo udobnosti, a manje dizajnu. Danas je tehnologija proizvodnje jeans materijala toliko napredovala da jeans hlače mogu slijediti i najjednostavnije materijale svojim oblikom.

Kakav kroj jeans hlača odabrati?

Kada su u pitanju jeans hlače, bez obzira na sve trendove najpametnije bi bilo izabrati one koje odgovaraju vašoj građi. Zbog toga prije donošenja odluke o kupnji isprobajte nekoliko modela. 

Iako su u trendu hlače mrkva kroja i visokog struka, bolje je izabrati model koji vam najbolje pristaje, jer u krajnjem slučaju - niti jedan drugi odjevni predmet ne može toliko utjecati na ukupni dojam koliko hlače.

Jennifer Lopez voli slijediti trendove, pa je izabrala uske hlače, ali nešto duže nego što je moderno kako bi vizualno produžila noge. Za razliku od nje Sandra Bullock odlučila se za ravni kroj, te stavila ležernost ispred mode. Beyonce s odjećom općenito, pa tako ni s hlačama ne može pogriješiti, njenoj savršeno oblikovanoj figuri pristaju gotovo svi modeli.

N.D.

FOTO: msn

Pročitajte više