Prekinuli Severina i Mate Čuljak?

Severina i Mate Čuljak su se, kako doznajemo, prije nekoliko dana na večeri u jednom zagrebačkom restoranu ozbiljno posvađali, a sukob je, navodno, bio začinjen prilično grubim riječima koje se sad već bivši par nije ni trudio sakriti od ostalih gostiju.

Severina je, prema našim izvorima, već dan poslije promijenila bravu i broj mobitela te za Matu Čuljaka više ne želi čuti. On je navodno očajan i već je danima moli za oprost, ali bezuspješno, jer je pjevačicu na spomenutoj večeri "uvrijedio preko svake mjere". No, kako doznajemo, problemi su počeli nešto prije, a kulminirali u javnosti, nakon što je Severina završila s angažmanom u predstavi "Gospoda Glembajevi" te se vratila u Zagreb.

Severina ovih dana dovršava jedan od svojih najambicioznijih glazbenih projekata, album s Goranom Bregovićem i Marinom Tucaković, no promociju istog će, čini se, odraditi bez Mate Čuljaka kao podrške - osim ako ponovno ne pronađu zajednički jezik i nastave s pripremama za vjenčanje koje su, navodno, prije ovog incidenta bile u punom jeku.

D.K.
Foto: B.S./D.K.

Pročitajte više