Prekrasna manekenka otkrila borbe iz prošlosti: "Sretna sam što sam živa"

Screenshot: YouTube

KADA ste uspješna manekenka, bikini model za Sports Illustrated i izlazite s Leonardom DiCapriom, mnogi misle da su životni problemi nešto strano za vas. Erin Heatherton odlučila je razbiti taj mit.

Na Instagramu je opisala kako se tijekom života borila s nesigurnostima vezanim uz vlastito tijelo i sumnjama u samu sebe te kako se često osjećala "kao propalica". "Borila sam se s poimanjem vlastita tijela i pritiskom da ispunim perfekcionističke zahtjeve stavljene pred mene. Ja nisam savršena."

Ipak, kaže da je našla način da se odupre pritisku modne industrije: "Kroz ovu borbu našla sam način da zavolim samu sebe. Bila sam jaka."

Sada 27-godišnja manekenka želi potaknuti sve žene da se osjećaju dobro u svojoj koži: "Prestala sam se skrivati iza umjetne verzije same sebe. Nisam više djelovala iz straha ili nesigurnosti. Uložila sam napor da preusmjerim svoju energiju tako da pokrenem promjenu."

Erin je bila posvojena kao mala djevojčica, no svoje djetinjstvo ne krivi za probleme koje je imala – ističe da je zbog toga uvijek "bila sretna što je živa".

Danas se Erin ponosi svojim djelovanjem da učini žene moćnijima i samodostatnima, ali svjesna je da u tome "neće uspjeti preko noći kao što misli da zaslužuje."

 

Pročitajte više