Prije i poslije: Zvjezdane promjene pred očima javnosti

Foto: Instagram/Saint Hoax

O KARDASHIANIMA se puno priča i piše, no nepobitan je njihov utjecaj na današnju popularnu kulturu. Kardashianke su prava mašina novca, a njihovi Instagram profili su među top 10 najpraćenijih na svijetu. S obzirom na njihov javni život u reality showu, i njihov izgled se mijenjao pred očima javnosti.

Plastične korekcije, zatezanja, filleri za bore, kao i za veće usne, laserski tretmani.. sestre Kardashian nikada nisu tajile svoje zahvate, a i Kourtney je još u prvoj sezoni priznala povećanje grudi. I najmlađa među njima, Kylie Jenner, priznala je kako je povećala usne o kojima se naveliko pisalo.


Popularni umjetnik Saint Hoax koji koristi blagodati društvenih mreža, napravio je stimulaciju koliko su se reality zvijezde transformirale. Ima tu naravno i malo ironije,  te igre s Photoshopom. Njegov profil na Instagramu ima više od 167 tisuća pratitelja, a njegov "rad" na Kardashiankama odjeknuo je u medijima.

Osim Kardashianima, umjetnik je inspiriran i s drugim popularnim likovima iz Disneyjevih filmova, kao i drugim zvijezdama poput Britney Spears, Justina Biebera, Miley Cyrus, Rihanne...

Pročitajte više