Pročitajte priču zbog koje je ovaj par dobio dva bicikla

Foto: Index

SANJA SRDIĆ pobjednica je nagradnog natječaja Index Oglasa u kojoj je osvojila dva bicikla, jedan za sebe i jedan za svog dečka. 

Sve što je Sanja trebala napraviti bilo je lajkati Facebook stranicu Index Oglasi, objaviti fotografiju osobe kojoj bi željela pokloniti bicikl i opisati zašto je odabrala baš tu osobu.

"Nakon šest godina veze, teško je odabrati samo jednu fotografiju koja bi najbolje opisala osobu kojoj bih voljela pokloniti bicikl, kao i nabrojiti samo nekoliko razloga zašto baš on. On je moja srodna duša, prvi dečko koji me poljubio u 7. razredu, potom ostavio preko telefona i onda opet osvojio s 22 godine. On je osoba kojoj nikad nije ništa teško napraviti za mene, pa ni maskirati se za Halloween ili statirati u Igri prijestolja (iako mi je prije samo koju godinu govorio da mi je to bez veze) ili ići na sve moje obiteljske događaje iako nas/ih ima sto ili čuvati mog psa dok ja radim na moru (i pritom joj dati da spava na krevetu što je strogo zabranjeno dok sam ja doma) ili ustati se iz kreveta taman kad se legao zato što sam ja žedna ili... ma previše je toga.
Ja mu pokušavam vratiti barem malo sudjelujući u utrkama koje voli, iako sama mrzim bilo kakav oblik fizičke aktivnosti (osim bicikla hehe), a nadam se da bih mu se uspjela odužiti za sve znakove pažnje u ovih 6 godina kada bi nam uspjela nabaviti bicikle za more. Ljetujemo u malom selu u kojem se zaista ništa ne događa nikad i uvijek posuđujemo bicikle od rodbine i prijatelja kako bismo izvukli maksimum i tu i tamo se zaletjeli do nekog većeg mjesta koje čak ima i kafić. Nadam se da ćete mi pomoći da nam ovo ljeto bude najljepše dosad", napisala je Sanja i uvjerila sve da upravo ona i dečko zaslužuju provesti ljeto na novim biciklima.

Njena romantična priča je oduševila čitatelje i novinara Indexa, Zvonka Alača, pa su ona i dečko našu redakciju napustili pedalirajući.

 
"Hvala puno na prekrasnom natječaju i predivnoj nagradi. Uljepšali ste mi dan, a i ljeto, ne samo dragome i meni, nego i članovima obitelji s kojima ćemo ih, naravno, dijeliti", poručila je presretna Sanja nakon što je saznala da je pobjednica.
 
Sanji i njezinom dečku želimo ugodnu vožnju, a vi ostali bacite oko na Index Oglase gdje vas očekuje bogata bonuda bicikala i biciklističke opreme.
 

 

 


 

Pročitajte više