Prvi hrvatski "Blind date" reality show

PRVI hrvatski "Blind date" reality show "Trilobite vas spaja", upriličen putem Iskonova portala (www.iskon.hr) u suradnji IskonInterneta i tvrtke Electrolux, priveden je kraju.

Nakon gotovo dvomjesečnih priprema, šestotinjak prijava i nekoliko eliminacijskih krugova, napokon se desio i dugoočekivani trenutak - romantični susret Luke i Marine.

Da se podsjetimo, Luka Fukat, 22-godišnji student građevine iz Zagreba, i Marina Andrijašević, 21-godišnja studentica novinarstva iz Makarske, izabrani su među deset polufinalista glasovima posjetitelja Iskonova portala.

Kao što je bilo i predviđeno, par je proveo romantično poslijepodne nastojeći se što bolje upoznati. Zajednički susret dvoje mladih u stopu su pratile kamere i bilježile svaki trenutak ovog jedinstvenog događaja.

Trenuci provedeni u šetnji gradom, na piću i večeri pretočeni su u polusatni reality dokumentarni film koji je od 18.07. moguće pogledati na Internetu, na adresi www.trilobite.iskon.hr.

Luka i Marina, kojima je ovo bio prvi zajednički susret, ni u jednom trenutku nisu krili simpatije jedno prema drugom. Nakon svake etape zajedničkog susreta, otvoreno su komentirali partnera i u konačnici ponudili zanimljivo rješenje.
Kako je sve to skupa izgledalo, gdje su sve boravili i o čemu su razgovarali pogledajte na www.trilobite.iskon.hr.

Za kraj ističemo kako je krajnji ishod susreta više nego zanimljiv, a o čemu se točno radi, otkrijte sami na adresi www.trilobite.iskon.hr

Pročitajte više