Publika u Milijunašu nakon dugo vremena dala točan odgovor. Biste li vi ovo znali?

Foto: HRT

U ovotjednoj emisiji kviza Tko želi biti milijunaš natjecala se 26-godišnja Korina Hrkać iz Zagreba, koja je na osmom pitanju iskoristila džoker "pitaj publiku".

"Među Van Goghovim autoportretima uljez je 'Autoportret...'", glasilo je pitanje koje joj je prvo zadalo muke. Ponuđeni odgovori bili su A) sa slamnatim šeširom, B) s odrezanim uhom, C) s majmunom i D) umjetnika bez brade.

Publika je najviše odgovora dala odgovoru pod C s majmunom, čak 78%, dok nijedan glas publike nije dobio odgovor pod A slamnati šešir. Ovog puta je publika bila u pravu pa je Korina osvojila 1000 eura i nastavila igru. Biste li vi znali odgovoriti na ovo pitanje?

Naime, publika u Milijunašu ranije je nebrojeno puta natjecatelje navodila na netočan odgovor. Mnogi gledatelji često raspravljaju na društvenim mrežama treba li uopće taj džoker postojati. Prošle smo godine tim povodom pitali Hrvatsku radioteleviziju što kaže na pogreške publike u kvizu te kako uopće biraju tko će sjediti u publici. Što su nam rekli, možete pročitati ovdje.

Korina je naposljetku pala na 11. pitanju koje je glasilo: "Preko rijeke Guadiane moguće je zip-lineom prijeći granicu između..." Ponuđeni odgovori bili su: A) Portugala i Španjolske, B) Španjolske i Francuske, C) Francuske i Švicarske i D) Švicarske i Italije. Na spomenutom pitanju nema rizika pa je Korina pogađala, no, nažalost, nije dala točan odgovor pa je napustila igru. Točan odgovor je A.

Pročitajte više