Raste seksualna napetost u showu "To sam ja"

JUGONOSTALGIČNI reality show "To sam ja" svakim je danom sve napetiji. Slovenac Miro uvjeren je kako je "glavna faca" u kući i kako sve ukućanke žele spavati s njim, a neke od djevojaka su i potvrdile njegove navode.

Miro se pohvalio kako je on najveći frajer u kući, te ustvrdio da bi sve djevojke rado spavale ali im smeta Srpkinja Dijana koja ga se prva dočepala, pa tako i on sam jedva čeka da ona ispadne kako bi mogao "završiti posao" koji si je dao za zadatak.

Josipa je priznala da joj se Miro sviđa, dok je Mateja rekla kako osjeća posebnu kemiju s Mirom, ali će ipak pričekati da izađu iz kući prije nego što stupi u "akciju". Miro se i dalje redovito spava s Dijanom, a zvukovi koje proizvode jako smetaju hrvatskom predstavniku Edisu, koji zbog njih ne može spavati.

Zanimljiva je i izjava Makedonke Jane, koja je ustvrdila da joj vlastiti dečko ide strahovito
na živce jer previše vremena provodi uz kompjuter pa tako ona koristi svaku priliku da ga prevari pa čak i nekoliko puta na noć, a u kući bi vrijeme rado provodila s Edisom, ali ne može zbog kamera.

Edis je pak priznao da mu se sviđala Sanela, koji su gledatelji showa izbacili iz kuće telefonskim glasanjem, ali smeta mu što se ta kandidatkinja navodno nije redovito kupala.

Pročitajte više