Razočarane Mehunka i Mia Begović na Hvaru: Poznatima nema preko reda!

IAKO je tek početak kolovoza, nekim hrvatski celebrityjima odmor je već prisjeo. Naime, poznata jahtašica Snježana Mehun i njezina tabloidna kolegica, glumica Mia Begović, kronično su nezadovoljne uslugama hvarskog nautičkog centra, koji, te ima neljubazno ljetno osoblje, te ne čini ustupke zvijezdama. Snježana, koja se nakratko ostavila svojeg čuvenog Hummera i prebacila se na novi brod u društvu svojeg bivšeg-sadašnjeg dečka, manekena Mihaela Galekovića, naljutila se na hvarske "lučke" radnike koji su se na Snježanu navodno derali.

Snježana, koja sama vozi svoj brod, i to na opće čuđenje prisutnih vrlo vješto, izjadala se novinarima. "Paradoksalno je da ti je brod na Hvaru samo teret - tamo se svi izderavaju na tebe, čak i klinci koji rade na vezovima", požalila se Snježana. Priznala je i kako Mia Begović misli jednako - da je glavni razlog zašto se većina poznatih nautičara i uživača lagodnoga života pod suncem na Hvaru ne zadržavaju dulje od nekoliko dana.

"Poznati su u Hrvatskoj navikli na poseban tretman, mi to ne radimo!"

Na navodne optužbe iz hvarskog nautičkog centra odgovor je brzo stigao: "Nismo neljubazni, radimo najbolje što možemo. Imamo puno posla i velika je gužva tako da najčešće ne obaziremo pažnju jesu li klijenti zvijezde ili nisu. Poznati kod nas su navikli na poseban tretman, a mi to ne radimo".

Snježana na Hvaru nježnosti razmjenjuje s mlađahnim manekenom, Mihaelom Galekovićom

Snježana, koja na Hvaru ljetuje već tradicionalno, ove godine vrijeme ne krati u društvu bivše prijateljice Vlatke Pokos obilazeći cijelonoćne razuzdane tulume, već u razmjenjivanju nježnosti s mlađahnim Mihaelom, inače manekenom njene modne agencije Media. Mihael i Snježana su obnovili vezu nakon što je mladog manekena starija poduzetnica ostavila još 2006. godine jer je bio "premlad i preneozbiljan".

V.V.
Foto: Index

Pročitajte više