Zagrebačke posvuduše uporno haraju eventima, Kovačević se preselio u SAD

KIČASTOJ promociji novog časopisa za kupovinu prisustvovali su mnogobrojni poznati zagrebački "špiceri" koji se bez dana šopinga doslovce tresu, pogotovo nezaobilazni: Marko Grubnić, Snjažana Mehun, Neven Ciganović, Mia Šlogar, Emilija Bunjac, Antea Kodžoman, Nikolina Pišek i njezin Kristijan Curavić. Promocija se smjestila u šminkerski lounge bar Spoon gdje je u šampanjacu i kanapeima uživao i "izbjeglica" Ivica Kovačević koji je prije mjesec dana odlučno napustio rodnu zemlju i zaputio se preko bare na veliki Zapad, točnije u New York u kojemu je "hodati po tamošnjim ulicama - seks".

"Tamo postoji sve što postoji. Nema što nema i zato se ne planiram vratiti u Hrvatsku. Trenutačno radim na jednom studentskom filmu u sklopu poslijediplomskog studija novinarstva, a filmografijom i plesom se želim baviti još profesionalnije. Osim toga, nedostaju mi samo prijatelji, ali Hrvatska ne", rekao je Ivica Kovačević koji će u Zagrebu provesti dva tjedna kako bi "vidio što ima i popio kavu s najboljim prijateljima koje dugo nije vidio".

Njegovim odlaskom u SAD došlo je do zamjene - Ivica se definitvno seli u New York, a Neven Ciganović se "barem za sada" vraća u Hrvatsku: "Ma tu mi je super, ne izlazim previše, jer mi se ne da. Odustao sam od mode, jer me više ne pali, nekako je u tom Los Angelesu sve prokleto 'easy going', tako da su mi od onog života splasnule neke strasti. Trenutačno mi je samo stalo do toga da psa Dašu što je manje moguće ostavljam doma samu i da napokon dođe ljeto kako bih s prijateljima mogao otići na Mykonos, grčki otok gdje ljetujem već dvanaest godina zaredom", rekao je Ciganović koji je za ovo ljeto djevojkama uputio stručni savjet: " Što ste golije, to je bolje!"

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ivica Skoko u hlačama Ivice Klarića, Marko Grubnić otkrio da ima smisla za humor

Društveno događanje nije se usudila propustiti niti Ella Dvornik, novopečena plavuša čiju su novu boju kose nerijetki ocijenili kao "dozlaboga ispucanu, ofucanu i spaljenu", a u Spoon je došla bez prijateljice Gale s kojom se navodno posvađala. Osim ispijanja Martinija, šampanjca i kakvog takvog vina, domaće su zvijezdice konzumirale ogromne količine sendviča, pogotovo manekenka Antea Kodžoman zbog čega su od šoka svi vidno odrvenili. Večer je po mnogočemu bila zanimljiva - pjevačica Ivana Radovniković cijelo je vrijeme bila u društvu dizajnera Ivice Skoke koji je, začudo, odjenuo hlače konkurenta Ivice Klarića. Nikolina Pišek davala je manje izjava za medije od njezinog dečka Kristijana Curavića, a Marko Grubnić je odlično podnosio šale na vlastiti račun. Čak se na Ciganovićevu molbu "e, daj dodaj torbicu pederušetinu od Grubnića", grohotom nasmijao.

Lana Vukičević
Foto: Lana Vukičević

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara