Razveli se Gisele Bündchen i Tom Brady

TOM BRADY i Gisele Bündchen službeno su se razveli.

Potvrdili su to u objavama na svojim Instagram profilima. "Proteklih dana, moja supruga i ja finalizirali smo razvod nakon 13 godina braka", napisao je Tom te dodao da su odluku donijeli "u prijateljskim odnosima i zahvalni na vrijeme koje su proveli zajedno".

"Nastavit ćemo surađivati kao roditelji i osigurat ćemo našoj djeci svu potrebnu ljubav", dodao je te zamolio za privatnost.

Sličnu stvar objavila je i Gisele.

Do problema došlo zbog Bradyjeve karijere?

Za rastavu se saznalo početkom listopada kada su izvori otkrili američkim tabloidima da su manekenka i sportaš angažirali odvjetnike. 

Par je u braku bio od 2009. godine. Zajedno imaju dvoje djece, 12-godišnjeg sina Benjamina i 9-godišnju kćer Vivian. Brady iz prijašnje veze ima i 15-godišnjeg sina Jacka.

Do problema je navodno došlo jer se nakon svega 40 dana u "mirovini" Tom vratio američkom nogometu. Naime, ubrzo nakon što je sportaš objavio da se vraća američkom nogometu, objavljeno je da par više ne živi zajedno.

"Američki nogomet je vrlo nasilan sport, a ja imam djecu i voljela bih da on bude više prisutan. Stalno sam imala te razgovore s njim. Ali u konačnici smatram da svatko mora donijeti odluku koja njemu odgovara. I on treba slijediti svoju sreću", rekla je Gisele ranije za magazin Elle.

Pročitajte više