Rebel 4 Cause - prvi hrvatski brand na ASOS-u Vas bogato dariva!

Foto: Press

SKUPINA mladih umjetnika iz Hrvatske u kolaboraciji s američkim dizajnerima, kreirala je 'unique streetwear brand'. Rebel proizvodi nadahnuti su nekim od najvećih mislioca i pisaca, životima renomiranih glumaca i najvećih glazbenih legendi našeg vremena, pomalo su provokativni, inspirativni, promišljeni i svaki nosi svoju poruku.

Brand je prepoznat kao 'emerging & upcoming', te je dobio je pozivnice i od ostalih renomiranih modnih platformi. Trenutno su u pregovorima sa velikim francuskim brandom koji ih želi uzeti pod 'svoje okrilje'. Obzirom da su pregovori još u tijeku detalji akvizicije će se prezentirati poslije Nove Godine.

Povodom dolaska na hrvatsko tržište, Rebel 4 Cause Vas dariva BOGATIM NAGRADAMA:

1. 40 KUPONA PO 400 KN ZA NAJBRŽE KORISNIKE

Skinite Android aplikaciju našeg partnera MD: Medical Discounts.

Korisnik koji NAJBRŽE skine aplikaciju i registrira se svojim e-mailom, dobit će nagradni kupon u iznosu od 400 kn. UPUTE

2. 10 KUPONA PO 800 KN ZA KORISNIKE KOJI PREPORUČE NAJVIŠE PRIJATELJA

Skinite Android aplikaciju MD: Medical Discounts, registrirajte se, te pod ikonom Zaradi preporučite aplikaciju Vašim prijateljima.

Prijatelji moraju skinuti aplikaciju, te Vas navesti kao preporučitelja kod same registracije. UPUTE

Pobjednici će biti objavljeni u utorak, 18.12.2019 u 9:00 sati, na stranici UPUTE, a biti će obaviješteni i putem e-maila. Kupon se mora iskoristiti u roku od 10 dana, na stranicama www.rebel4cause.com.

3. 40% POPUSTA NA PRVU KUPNJU ZA SVE KORISNIKE (registracijski kod unesite na stranici naplate).

                                    

Kolekcija je izrađena od najkvalitetnijeg 100% premium pamuka, s waterbased prozračnim printom, a najveći dio kolekcije je proizveden u Los Angelesu. Vrhunska kvaliteta i jedinstven dizajn.

NOVA kolekcija od sada je dostupna i na hrvatskom tržištu, te se može pogledati na stranici www.rebel4cause.com.

Svaki tjedan bogate nagrade! 

Pročitajte više