Renata Sopek se vratila s krstarenja pa uživa gledajući SP: Argentinci su mi super!

LIJEPA TV voditeljica Renata Sopek ovih se dana vratila sa fitness krstarenja grčkim otocima pa, kako je i sama sportski tip, sad u miru uživa gledajući utakmice Svjetskog nogometnog prvenstva, a ima i svoje favorite.

"Ovo mi je prvi put da sam išla na neko krstarenje i stvarno mi je bilo lijepo. Grčka mi je predivna, jedino mi je žao što u Ateni nismo bili malo duže, jer treba malo više vremena da bi se sve razgledalo. Ljudi su ljubazni, usluga je na nivou", prepričala je Renata Sopek za Index svoje dojmove sa krstarenja.

Renati su se tijekom krstarenja osobito svidjeli otočić Sv. Stefan nedaleko Budve, šarmantni dubrovački papagaji, stadion i akropola u Ateni, kao i predivne plaže Kefalonije. Na Kefaloniji se cijela grupa mogla bez imalo grižnje savjesti počastiti izuzetno finim kolačima u slastičarnici Kapetana Corellija, a Renata se pobrinula da višak kalorija skinu već pri sljedećem zajedničkom vježbanju. Grupom s kojom je bila na fitness krstarenju, Renata je jako zadovoljna: "Svi su se jako trudili".

"Argentinci su mi super"

Renatu smo upitali tko su joj favoriti na SP-u. "Upravo sad baš gledam utakmicu. Argentinci su mi super. I Španjolska je dobra, iako se jučer baš nisu proslavili", kazala je za Index Renata Sopek. Nije mogla odabrati najzgodnijeg nogometaša, ali među omiljenim nogometnim facama je izdvojila Didiera Drogbu, Lionela Messija i Fernanda Torresa.

Pročitajte više