Ribica otkrila da je mužu već spakirala kofere da ga izbaci iz kuće

Foto: RTL

NOVA stanarka Big Brother kuće Karla Jakelić se, čini se, brzo sprijateljila s Lidijom Marić Ribicom koja joj je otkrila sve o tome kako se njen suprug Marko Marić dopisivao s nepoznatim ženama s interneta.

Među njima su bile i bivša stanarka Ljiljana Lipovac i Dubravka Ujević Veron, čije je slike, tvrdi Lidija, pronašla u suprugovom mobitelu.

"To je danas moderno. I ja se dopisujem s muškarcima preko interneta kad mi je dosadno, laž je tko kaže da to ne radi. Samo se nisam nalazila s nikim. Da moj muž spava s nekom od žena, ja bi mu sve oprostila, ali ne bi nikada da zapostavlja našu djecu. Najgore mi je kad dođem kući s posla, a kuća prazna. Već sam mu jednom spakirala kofere pred vrata, ali djeca su plakala pa je ostao živjeti s nama", ispričala je Ribica.

Kaže da ne mužu bi oprostila svašta, no da ne bi mogla podnijeti da troši na drugu ženu dok ona i djeca žive u siromaštvu.

"Samo da je prema svojoj djeci dobar. To što bi ja mogla oprostiti ne bi mogla svaka žena i toga sam svjesna. Bila sam mlada kad sam ostala trudna, bila je frka. Zato sa svojim kćerima danas imam odnos kao da smo najbolje prijateljice. Ja po njih dolazim u kafić i disko", kaže Lidija koja ima dvije kćeri Mateju (18) i Anamariju (16).

Big Brother će također u glavnu kuću vratiti Splićanina Tomislava Rosu nakon deset dana izbivanja.

Iako je mnogima na početku showa Tomo izgledao kao povučen i samozatajan tip, čini se da ga je većina stanara zavoljela pa tako ni ne čudi da im je njegov odlazak najteže pao.

Big Brother je stoga odlučio omogućiti im da se u glavnu kuću vrati netko od stanara. Iako je Lucija jedina ponudila najviše novca, i to 50 000 kuna da se Zebo vrati u kuću, najviše glasova ipak je imao Tomislav.

Splićanin je deset dana proveo u tajnoj kući u kojoj je pratio što su sve stanari radili, pa tako i pričali o drugima, ali i o njemu. Jedva je dočekao vratiti se u glavnu kuću kako bi svakome iskreno rekao što misli i tko ga je i na koji način razočarao.

Tomislavov povratak izazvao je različite reakcije, ali nitko od njegovih sustanara nije ostao ravnodušan. 

Pročitajte više