Rihanna se na reviji pojavila u pripijenoj haljinici i svima pokazala bradavice

Foto: Guliver Image/Getty Images

RIHANNA se na predstavljanju zadnje kolekcije svog modnog brenda Fenty pojavila s kašnjenjem od čak tri sata, ali vjerojatno su joj to mnogi oprostili kad su vidjeli u kakvom je izdanju došla. 

Pjevačica je za ovu priliku izabrala kratku usku ružičastu haljinicu koja je malo toga prepuštala mašti. Osim što je pokazala noge i istaknula svoje bujne obline, bilo je i više nego očito da ispod haljine ne nosi grudnjak pa je tako sve prisutne počastila pogledom na svoje bradavice koje su se nazirale ispod tanke satenske tkanine. 

Rihanna je nedavno oduševila fotkajući se za časopis Interview u jednom od najvrućih izdanja do sad, odjevena u pripijeni prozirni kombinezon leopard uzorka, a u intervjuu je otkrila da je prestala stavljati karijeru ispred privatnog života. 

Embed from Getty Images

"Prije nisam bila takva. Tek u posljednjih nekoliko godina sam počela shvaćati da trebam vrijeme za sebe jer o tome ovisi moje mentalno zdravlje. Ne želim da mi se posao čini kao obveza. Moja karijera je moja svrha", priznala je Rihanna i dodala da u njezinom kalendaru odnedavno postoji i tzv. opcija P, a znači - privatni dani. "I na te me dane maltretiraju, ali nije mi teško odgovarati na e-mailove", dodala je Rihanna.

Embed from Getty Images

Pročitajte više