Rio Ferdinand u potresnoj ispovijesti otkrio kako je djeci rekao da im majka umire

Foto: Wenn

ENGLESKI nogometaš Rio Ferdinand progovorio je o smrti svoje supruge Rebecce koja je izgubila bitku s rakom dojke 2015. godine. Ferdinand je detalje o smrti supruge i svom životu nakon potresnog događaja opisao u svojoj biografiji, gdje je otkrio da je djeci rekao da mama umire i da neće ozdraviti.

"Nakon što je bilo očito da Rebecca neće preživjeti rekao sam djeci da se mami stanje pogoršalo i da ovaj put neće ozdraviti. Bili su šokirani. Rekao sam im da mama ide na put među zvijezde, da više neće biti s nama i da će nas zauvijek gledati s neba", napisao je Ferdinand i otkrio da mu je supruga umrla na rukama.

Spavali su zajedno te noći, a u kući je bila i njezina obitelj. Bila je prekrivena modricama i užasno mršava, a krv joj je stalno tekla iz nosa. "Umrla je u našem krevetu, na mojim rukama. Kad sam shvatio da je više nema, pao sam u neopisiv očaj", kaže Ferdinand koji se nakon ženine smrti odao i alkoholu. 

"Pio sam, bio sam očajan. Nikako se nisam snalazio s troje djece kojima sam morao biti i majka i otac", kaže Rio Ferdinand.

Pročitajte više