Rita Ora ljubila Beckhamovog sina, a sada se dopisuje s Davidom?

Instagram Screenshot

NEDAVNO je u javnost procurila vijest da je kosovska glazbenica Rita Ora 2017. godine ljubila tada 18-godišnjeg Brooklyna Beckhama, sina bivšeg nogometaša Davida Beckhama i dizajnerice Victorije Beckham, kako piše The Sun. No sada se, čini se, sa sina prebacila na oca jer se navodno počela dopisivati s njim.

David je u braku s bivšom spajsicom već 20 godina, a u posljednje vrijeme par je na meti javnosti i svjetskih medija zbog glasina o mogućem razvodu. Tako se i odnos između Rite i Davida počeo gledati kao jedan od razloga za razvod ovog poznatog para.

Ipak, Rita tvrdi da izrazito cijeni Davida i Victoriju te da si nikad ne bi dopustila da stane između njih dvoje, pišu strani mediji. Bilo da je riječ samo o traču ili o tužnoj istini za dizajnericu, ovo Beckhamu ne bi bio prvi put da je prevario svoju suprugu.

Podsjetimo,  2003. godine spetljao se s pomoćnicom Rebeccom Loos, no to mu je Victoria oprostila. "Istina je samo da sam sretno oženjen i imam predivnu ženu i djecu. Nema nikakve treće osobe koja bi promijenila ove činjenice", tvrdio je tada David koji s Victorijom ima četvero djece - sinove Brooklyna, Romea i Cruza te kćerkicu Harper.

Nakon nekoliko mjeseci ispostavilo se da je ipak imao aferu s dotičnom djevojkom. Unatoč tome, Vicky ne samo da mu je oprostila već je izjavila kako je cijela situacija samo ojačala njihov brak.  

Pročitajte više