Robbie Williams se fura na beskućnika

NAKON živčanog sloma i rehabilitacije, britanski superstar počeo je rad na novom albumu koji mu očito zadaje mnogo briga - posijedio je i zapustio se te takav prošetao ulicama Amsterdama. Nitko ga nije prepoznao, osim agilnih paparazza koji su ga snimili s nepoznatom djevojkom. Za divno čudo, ovaj se put ne "sumnja" na novu ljubavnu vezu - navodno je riječ o prijateljici koju je posjetio u pauzi snimanja.

Robbie se konačno bacio na novi album, nasljednika diskografskog debakla "Rudebox", koji se tako loše prodavao da je pjevač morao otkazati promotivne koncerte u Europi i Aziji. U međuvremenu je odbio poziv grupe Queen da s njima nastupi na velikoj svjetskoj turneji, a ista stvar se dogodila i s Take Thatom, grupom u kojoj je sredinom devedesetih počeo blistavu pjevačku karijeru.

Zapušteni pjevač nedavno je najavio kako će na novom albumu opet eksperimentirati pa je pred nama vrlo vjerojatno još jedan komercijalni promašaj jer europska publika u njegovim "eksperimentima" već tradicionalno ne prepoznaje hitove. Prema tvrdnjama njegovih prijatelja, u rehabilitacijskom centru doista je pobijedio ovisnost o drogama i tabletama pa će novi album, predviđen za proljeće 2008. godine, biti prvi kojeg je napravio potpuno "čist".

D.K.
Foto: Daily Mail

Pročitajte više