Robert De Niro se razvodi: "Bivša mu želi zagorčati život"

Foto: Guliver Image/Getty Images

ROBERT DE NIRO trenutno prolazi kroz rastavu braka od Grace Hightower, stujardese s kojom je pred oltar stao još 1997. godine. Ovo nije prvi put da su se odlučili razići. Nakon rođenja sina Elliota 1998. godine odlučili su okončati svoju ljubav, ali razvod nikada nije službeno proveden pa su se pomirili 2004. godine i bili skupa do kraja prošle godine.

Iako je sve moglo proći u miru, Grace je odlučila otežati čitavu situaciju bivšem. Kako kaže Page Six, ona ne prestaje vršiti pritisak na De Nira da sudu preda papire za njihov razvod i da o tome obavijesti medije i fotografe.

"Ovo se moglo riješiti na tih i privatan način iza zatvorenih vrata, no Grace želi ovaj slučaj razvlačiti po medijima", otkrio je izvor blizak paru. Također, prilikom ulaska u zgradu suda, De Niro je dobacio jednom od fotografa: "Nisi bistar kad radiš posao koji radiš."

Odvjetnik stjuardese tvrdi da je glumac bio taj koji je predao sve papire i pokrenuo postupak razvoda braka. Par je prije vjenčanja potpisao predbračni ugovor čije detalje odvjetnik nije htio otkrivati. Osim o podjeli imovine, par još mora raspraviti i o skrbništvu nad djecom, 20-godišnjem autističnom sinu i četverogodišnjoj kćeri.

"On samo želi viđati svoju djecu, no ona je teška po tom pitanju", rekao je De Nirov dugogodišnji suradnik za strane medije.

"On ima 75 godina i zaista ne mari za novac. Rob bi radije da nisu morali na sud i to bi bilo bolje za nju, no ona ga ovime prisiljava da joj da manje novca", zaključio je izvor blizak glumcu.

Pročitajte više