Robert Pattinson na londonskoj premijeri filma grlio Emilie De Ravin umjesto Kristen Stewart

LONDON je sinoć bio pod opsadnim stanjem zahvaljujući gomilama tinejdžerica koje su pohrlile baciti pogled izbliza na Roberta Pattinsona. Vrišteći su pozdravile svog idola na premijeri njegovog novog filma "Remember Me". Najupornije od obožavateljica kampirale su na trgu Leicester od prethodne večeri kako bi zauzele što bolju poziciju za naslikavanje i "žicanje" autograma.

Pattinson, koji se proslavio ulogom u vampirskim filmovima "Sumrak", na premijeri se pojavio bez svoje djevojke i kolegice-vampirice Kristen Stewart koja se u javnosti ne voli pokazivati kao dio slavnog para. Glumac kaže kako se još uvijek nije naviknuo na histeriju obožavatelja, no sinoć je ipak spremno pozirao i dijelio autograme.

Na crvenom tepihu Pattinson je pozirao s kolegicom iz "Remember Me", australskom glumicom Emilie De Ravin, s kojom se u filmu u jednoj sceni "pohvatao" pod tušem. U filmu Pattinson glumi studenta Tylera koji se udaljio od svog oca Charlesa (Pierce Brosnan) nakon samoubojstva njegovog brata. Privuče ga Ally (De Ravin) koja ima previše zaštitničkog oca Neila (Chris Cooper). Film bi se u Velikoj Britaniji trebao početi prikazivati 2. travnja.     

Pročitajte više