Rock & Roll Z brega na dol napokon u Zagrebu

Foto: Press

Multimedijska rock-predstava Z brega na dol spaja vrhunsku glazbu, umjetnički izričaj i strast prema rock-glazbi kako bi se stvorio neponovljiv doživljaj za sve ljubitelje glazbe.

Rock & Roll Z brega na dol, vrhunski show koji ostavlja bez daha obradama rock-klasika prilagođenih zborskom i gospel-pjevanju, napokon u Zagrebu! Rock-predstava Z brega na dol hrvatski je proizvod koji slavi energiju rock'n'rolla i domaću produkciju.

Iako su pjesme svima poznate, autentične i inspirativne interpretacije će sasvim sigurno donijeti novi doživljaj bezvremenskih klasika. Na noge će vas dignuti karizmatične i sugestivne izvedbe Dina Jelusića, Valerije Nikolovske, Petre Antolić, Marija Huljeva i The Z🌲čiji su članice i članovi poznata lica riječke zborske scene. Kroz najuzbudljivije trenutke glazbene povijesti rock'n'rolla provest će vas band u sastavu Dario Horvat, Jurica Leikauff, Danko Krznarić, Viktor Lipić, Krešo Oremuš, Ivica Premelč, Viktor Slamnig i Alen Svetopetrić.

Ovaj show nije samo koncert, nego i lekcija iz povijesti rock'n'rolla za sve one koji tek ulaze u svijet rock-kanona, uz pokoji manje poznati dragulj sačuvan za vrsne poznavatelje – svakako idealan provod za sve generacije! Kako lekcija ne bi bila suhoparna, spoj animacije i stripa s primjesom humora dodatno obogaćuje ovaj glazbeni doživljaj.

O svemu dovoljno govori jedan od komentara nakon opatijske izvedbe: "U općoj najezdi i opsadi lakih nota, skromno dimenzioniranih glazbenih poruka, selfi kulture, fiksiranih poza i ega, LIJEK!!!"

Nakon Opatije, neprikosnoveni vokali stižu 16. svibnja 2024. u dvorac Oršić u Gornjoj Stubici, a 04. lipnja 2024. i u zagrebački Lisinski, te izvode rock-klasike Arethe Franklin, Elvisa Presleyja, Janis Joplin, Beatlesa, Rolling Stonesa, Pink Floyda i mnogih drugih legendarnih izvođača, stoga ne propustite priliku svjedočiti jedinstvenom događaju u Hrvatskoj i doživjeti nezaboravnu noć posvećenu energiji rock'n'rolla.

Ulaznice potražite u sustavu Entrio:

Rock & Roll Z BREGA NA DOL - Zagreb

Rock & Roll Z BREGA NA DOL - Stubica

Pročitajte više