Ronaldo više ne želi biti Svinjaldo: Pauzu zbog ozljede iskoristio za isisavanje sala



RONALDO LUIS NAZARIO DE LIMA, ilitiga "pravi" Ronaldo na kojeg smo svi zaboravili nakon pojave zalizanog portugalskog šminkera, želi se i popeglanom linijom vrati na staze stare slave. Nekadašnji "Il Fenomeno" i prije sedam godina najbolji igrač Svjetskog prvenstva i svjetski prvak, zadnjih je godina bio mnogo poznatiji po nakaradnim frizurama, narkomansko - alkoholnim ispadima i "brijanjima" s transvestitima.

Isisano 700 mililitara sala

Donedavno debeli, a sada ugodno isisan, Ronaldo je danas član brazilskog tima Corinthians, međutim, odsutnost sa travnjaka i vrijeme potrebno za operaciju lijeve ruke iskoristio je kako bi pokucao na vrata estetskom kirurgu i ugovorio termin za liposukciju.

Španjolski dnevnik As piše da će Ronaldo radi frakture lijeve ruke izbivati nekih pet tjedana, a da je zahvat liposukcije imao zakazan još za prosinac prošle godine. Kirurzi su prvotno planirali Ronaldu odstraniti 1.6 litara sala s abdominalnog područja, ali je na kraju isisano oko 700 mililitara sala u operaciji koja je trajala oko sat vremena.

Ronaldo će se treninzima započeti već za tjedan dana, a njegov povratak na travnjake očekuje se 9. rujna kada je na rasporedu utakmica između njegovog Corinthiansa i Santosa.

Pročitajte više